Regelmatig horen wij opmerkingen over mensen die niets anders dan zwarte, bruine of bordeauxrode schoenen durven kopen. Evenzovele opmerkingen krijgen mensen die dit wel durven. Wanneer ik opvallende schoenen draag krijg ik juist complimenten. Daarom geloof ik dat diep van binnen veel mensen graag iets nieuws willen proberen, maar hierin nog terughoudend zijn.

Neem bijvoorbeeld deze prachtige schoen, de MORAGHI Chelsea Napoli Oglio. De schoen heeft een diepgroene kleur. Het is een prachtige kleur die vrij veelzijdig en toch conservatief is. De kleur past goed bij marine, grijs en kaki. Ook is het een goede keuze als er jeans gedragen wordt. Dus waarom zou een mooie kleur als deze door velen over het hoofd worden gezien als het zich zo gemakkelijk aan je garderobe kan aanpassen?

Denk erover na! De volgende keer dat je een paar schoenen ziet dat niet zwart, bruin of bordeauxrood is, je ze leuk vindt en ze zou willen kopen, doe het dan gewoon! Ik garandeer je dat zodra je je eerste complimenten ontvangt, je blij zult zijn dat je de sprong hebt gewaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *