Over ons

Wij, de meisjes achter MORAGHI, zijn Miriam Heijmeijer en Henrieke Rosenberg. Vriendinnen, gek op paarden, honden, Italië en ander moois. Omdat wij zelden de Chelsea boots tegenkwamen die exact naar wens waren hebben wij een paar jaar geleden besloten om ze zelf te gaan ontwerpen. Onze schoenen zijn gebaseerd op klassieke modellen die zich al decennialang bewezen hebben en waarmee je altijd voor de dag kunt komen.

Behalve de Chelsea boots hebben wij ook een uitgebreide collectie polo ceintuurs laten maken. Het grootste deel is uitgevoerd in klassieke kleuren. Een paar vrolijke uitzonderingen daargelaten. Veelal kunnen de riemen gecombineerd worden met de Chelsea boots.

Bij het samenstellen van de collecties hebben wij vooral gekeken naar de materialen, de afwerking, het comfort en de pasvorm. Voor de productie hebben wij gekozen voor kleine, veelal familiebedrijfjes die op een maatschappelijk verantwoorde wijze produceren. Wij hebben een basiscollectie samengesteld. Maar in de snelle tijd waarin wij leven en waarin bijna alles mogelijk is, kunnen onze klanten ook kleur bekennen en hun eigen keuzes maken.

 

Moraghi

De naam MORAGHI komt van de hond van Miriam in de tijd dat zij in Italië woonde. Het is geen normale hondennaam, maar de achternaam van een vriend die een grap maakte over haar jonge pup waarin hij de jachtkwaliteiten van de hond in twijfel trok. MORAGHI ontwikkelde zich tot een super hond en was fantastisch om mee te werken.