Over ons

De moderne consument koopt haar producten online, met de verwachting dat de aankopen binnen 24-uur -aan de deur- geleverd worden. De meeste ondernemers hebben hun dienstverlening hierop aangepast, zo niet: MORAGHI.

Daar waar de 24-uurs economie zorgt voor productie en levering: altijd en overal, is deze vorm ook vaak de oorzaak van een weinig duurzame en milieu onvriendelijke wijze van ondernemen. Zo niet bij: MORAGHI, Timeless Originals.

Vanuit de wens om zaken anders aan te pakken, hoge kwaliteit te leveren, persoonlijke smaak te koesteren en duurzaam te ondernemen, is MORAGHI gestart met haar Timeless Originals.

Gedreven door jouw smaak en voorkeur, kies je de schoen die bij je past. Je maakt jouw keuze weloverwogen. MORAGHI levert geen standaard producten die snel besteld worden om daarna retour te zenden. Nee, wat je bestelt bij MORAGHI is datgene waar je zorgvuldig over hebt nagedacht. Jouw schoenen worden vervolgens gemaakt door toegewijde vakmensen in Spanje. Jouw unieke paar schoenen maken zij met gebruik van hoogwaardige materialen, gedegen kennis en liefde voor het vak. Bij MORAGHI in Nederland volgt een laatste kwaliteitscontrole. Pas nadat wij helemaal tevreden zijn met jouw product, wordt het met zorg verpakt en verzonden.

Geen standaard, massa, voorraad en snelheid. Het woord vluchtig kennen wij niet bij MORAGHI. Wij staan voor duurzaamheid, zorgvuldigheid en voor verantwoord ondernemerschap.

Met de schoenen en accessoires van MORAGHI Timeless Originals beweeg je over de wereld, zonder milieubelastende voetstappen achter te laten.

 

 

 

Design your own
Made to order
Handcrafted
Up to size 50
6-8 weeks production
Size guarantee
Worldwide shipping