Verzenden en retourneren

 

Je ontvangt van ons een bevestiging van jouw aankoop per e-mail. De pakketten van MORAGHI worden verzonden met PostNL. Je kunt het pakket dan volgen met een track & trace code.

Wanneer een product niet helemaal naar wens is neem dan binnen 14 dagen contact met ons op door een mail te sturen naar contact@moraghi.com. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 0318-260008. We komen vast en zeker samen tot een passende oplossing. Je ontvangt van ons vervolgens een mail met een link waarmee je een retourlabel kunt downloaden.

Mocht een paar schoenen, dat je hebt samengesteld in ons Design Lab, onverhoopt niet blijken te passen dan mag dit éénmalig worden geruild voor een andere maat. Let wel, er kan in dit geval niet voor andere materialen of kleuren gekozen worden. Het gaat om een kopie bestelling in een andere maat. Schoenen die je hebt laten personaliseren (initialen in de hak of geborduurde initialen) en schoenen gemaakt van exotische huiden of shell cordovan kunnen niet geretourneerd worden.

Voor de riem, die is samengesteld in ons Design Lab, geldt dat deze niet kan worden geretourneerd of geruild. Mochten er beschadigingen zijn of de riem is niet uitgevoerd volgens de opgegeven specificaties neem dan contact met ons op. We komen samen tot een passende oplossing.

Bij een retourzending verwachten wij dat het product ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking wordt verzonden.

Overzicht van Post NL punten.