CHIO – Rotterdam – 19 t/m 23 juni – 2024

CHIO Rotterdam

De 75e editie van het CHIO. Het enige Nederlandse paardensportevenement met 5* dressuur en springen. Dat belooft 5 dagen fantastische sport op het allerhoogste niveau.

Het jubileum van het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam zal een bijzondere editie zijn. Het CHIO Rotterdam maakt bovendien deel uit van de vernieuwde, exclusieve Longines League of Nations™️ en is een belangrijk observatiemoment voor de Olympische Spelen later in het jaar in Parijs. Dit jaar is er naast alle 5* spring- en dressuurrubrieken in het Rotterdam stadion ook weer een tweede piste met een afwisselend programma van openbare trainingen, shows, clinics en een jeugdprogramma op de zondag.

Het vijfdaagse evenement is niet alleen fantastisch voor publiek en genodigden, er is ook een gezellig Stroodorp met winkels, F&B en entertainment. In het Kralingse Bos, op de vertrouwde plek. Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische outdoor topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Dit evenement, met een historie van 75 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren ‘the place to be’, tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Koop hier jouw tickets voor het CHIO.