Military Boekelo 5 t/m 8 oktober 2023

Military Boekelo-Enschede

is een van de mooiste outdoor sportevenementen. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Elk jaar zijn er een aantal Olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen die het startveld vormen. Er zijn een aantal goede redenen om naar Boekelo te gaan; het technische hoogstaande parcours; ontworpen door Adrian Ditcham, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschaps ambiance met duizenden toeschouwers in de Crosscountry.

Genieten van een week vol joie de vivre

Natuurlijk wilt u erbij zijn om naast sport en business te genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten. Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister. Struinen door prachtige natuur slechts een keer per jaar opengesteld voor publiek. Leuke aankopen doen en nieuwe fashion en lifestyle trends ontdekken op de zeer uitgestrekte Military Herfst – Fair. Een kleine honderd standhouders verleiden de bezoeker met exclusieve sieraden, auto’s, kunst, wellness etc. Dit alles natuurlijk onder het genot van verleidelijke bieren, prachtig wijnen en een keur aan finger food tot à la carte.

Uw hond is alle dagen van onze wedstrijd van harte welkom. Echter wel op de voorwaarde dat uw hond te allen tijde is aangelijnd!

Voor het complete programma en de voor de aankoop van tickets kunt u terecht op de website van Military Boekelo Enschede.