Maarsbergen International Horse Trials 1 t/m 4 juli 2021 – Landgoed Maarsbergen

Eventing, triatlon van de paardensport

Eventing is de meest complete vorm van paardensport; de triatlon van de paardensport. Eventing is ontstaan uit een militaire competitie tussen officieren met hun paarden, met uitdagingen die in het veld konden voorkomen. Ook zorgde het voor een eerlijke vergelijking tussen de paarden en cavaleristen van verschillende landen. De moderne eventing wedstrijd is een combinatie van een dressuurproef, een terreinwedstrijd en een springparcours. De ruiter rijdt in alle drie de proeven hetzelfde paard.

Maarsbergen Horse Trials

Landgoed Maarsbergen blijft tijdens Maarsbergen Horse Trials dit jaar helaas gesloten voor grote groepen publiek. Er zijn geen parkeermogelijkheden voor bezoekers! Passanten te voet/op de fiets kunnen op het voorterrein in het cateringdorp wel terecht voor koffie & lekkers to go. Toch is het mogelijk om alle wedstrijddagen virtueel te volgen! Meld je aan voor de livestream.  Je kunt de wedstrijd ook volgen op Facebook & Instagram waar voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk gedeeld zal worden zodat je niets hoeft te missen!

Shoppen en catering in het strodorp

Dit jaar is er tijdens de wedstrijddagen een klein strodorp ingericht. Ruiters en passanten kunnen hier terecht bij verschillende cateringvoorzieningen met zoete, hartige en gezonde heerlijkheden. MORAGHI staat ook met een stand in het strodorp. Leuk voor de ruiters om een poloriem in de kleuren van hun cross outfit te kunnen bemachtigen.

Bezoekers zijn op het hele event-terrein welkom maar blijf ten alle tijden, voor uw veiligheid en die van de deelnemers, achter de lijnen en volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.